Cada dia a El Matí de Catalunya Ràdio de l’estiu

A partir de 3/4 d'11 amb en Marc Garriga

Marc Garriga serà aquest estiu de les set del matí i fins a la una del migdia davant dels micròfons de Catalunya Ràdio. A la foto, als estudis preparant el programa amb en Joaquin García

Aquests dies hem estat concentrats preparant una petita nova aventura. A partir de demà dilluns serem cada dia a partir de 3/4 d’11 a El Matí de Catalunya Ràdio que aquest estiu presenta en Marc Garriga. Durant set setmanes visitarem una trentena de micropobles i l’Edu compartirà alguna de les fotografies que hem anat fent durant el recorregut.

Per a l’estrena ens acompanyarà Maria Crehuet, presidenta de l’Associació de Micropobles de Catalunya. El dimarts intervindrà Josep Roncero: és l’alcalde de Freginals, durant cinquanta anys va ser mestre al poble i ara l’escola porta el seu nom.

Dimecres sentireu a l’editora de Tartaruga Edicions Gloria Sabaté parlant d’Alfara de Carles, dijous el projeccionista Aleix Peris parlant del futur del cinema Caseres i divendres el guitarrista Max Suñer compartint la seva fascinació per La Pobla de Massaluca.

També tindrem al pagès jubilat Josep de Cal Roig d’Ulldemolins (19 de juliol), la Teresa Solé del menjador rural de Capafonts (20 de juliol) i l’artista Nil Bartolozzi (21 de juliol) comentant el llegat del seu pare a Vespella de Gaià.

Però no volem avançar més, us esperem cada dia en directe a la ràdio!

 
Etiquetes: ,
 

comparteix aquesta pàgina

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *