Els set germans músics

Collsuspina (Moianès)

Els set germans Vallejo: en Josep (violí), l'Estrella (flauta), en Miquel (trompa), en Daniel (clarinet), la Sara (violoncel), l'Anna (viola) i en Víctor (clarinet)

Darrera de l’Orquestra de Collsuspina que ahir us presentàvem hi ha molta gent implicada. D’entrada mares i pares, però també veïns i gent que s’estima el projecte, com l’Eusebi Carnicero que als 71 anys s’ha convertit en un habitual. Aquest any estava malalt i va dirigir unes paraules al públic del concert de dissabte a través d’un mòbil connectat a un micròfon.

La gènesi de l’orquestra neix d’una família molt musical, els Vallejo, formada per set germans que cadascú toca un instrument. El més gran, en Daniel, estudia clarinet a Londres i és l’encarregat de la direcció. Va començar dirigint als disset anys i ara, que en té vint-i-quatre, li ha crescut la barba i ha guanyat experiència.

L’orquestra ara ja disposa d’una junta que s’encarrega de prendre les decisions de manera col·lectiva però l’epicentre és el restaurant de la família Vallejo, La Bufa, que durant l’any també ofereix concerts. Ho podeu anar seguint pel seu Facebook.

 

comparteix aquesta pàgina

 

Vols saber-ne més de...

Collsuspina
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *